‘04 Impala Passenger High beam dead - Impala Tech
General Tech For best results use forums below.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 03-13-2019, 12:09 AM Thread Starter
 
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
 
‘04 Impala Passenger High beam dead

“High Beam Out” occasionally flickers on startup but goes away. Replaced bulb and checked fuses. Swapping high beam bulbs from drivers side produces same results. Even swapped the 10 amp fuse for ext lights with different 10 fuse and still the passenger side is dead. Both low beams work and all turn signals work. I’m not sure what else to try. Has anyone else had this issue?
Subanots is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-13-2019, 07:50 AM
Moderator
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12,428
 
You would do as well to ask on a Ford Mustang board; as the Mustang is closer to your car than the B-body Impalas found here. Our cars have no computers, no V6 engines, and no rear wheel drive. We have carburetors instead of EFI.

You have a Lumina rebranded an Impala in 2000. It is an Impala in name only as it is based upon the Lumina's W-body platform.

Big Dave
Big Dave is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Impala Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome